Werkwijze

Vóór de fotoshoot wil ik graag meer weten over je hond; zoals ras, leeftijd, karakter, wat hij/zij leuk en niet leuk vindt, of hij/zij basiscommando’s beheerst.

We beginnen de fotosessie met een stukje wandeling zodat we elkaar beter leren kennen, en je hond aan de eventuele nieuwe omgeving kan wennen. Tijdens de fotosessie zal ik je hond nooit dwingen om houdingen aan te nemen die hij/zij niet wil. Ik wil een ontspannen hond op de foto.

Verder vind ik belangrijk dat we regelmatig korte pauzes inlassen zodat je hond af en toe zijn/haar eigen ding kan doen i.p.v. alleen maar poseren. Een hond blijft een hond, dus die zal niet altijd alle commando’s vlekkeloos uitvoeren. Daarom neem ik alle tijd voor een fotosessie, totdat ik tevreden ben met het resultaat.

Binnen een paar dagen na de fotoshoot krijg je een overzicht van de gemaakte foto's (onbewerkt). Hieruit kan je een aantal foto's kiezen, behorend bij het door jou gekozen pakket. Vervolgens ga ik deze foto's nabewerken. Binnen één a twee weken zal ik de foto’s sturen via WeTransfer. Je krijgt de foto’s in zowel webformaat (met logo) als hoge resolutie.

 

Waar en wanneer

Locatie: buitenlocatie in de natuur. Mijn werkgebied omvat Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Beschikbare dagen: zaterdag en zondag.

Andere locatie en tijdstip (bv. doordeweeks in de avond) in overleg.

 

Lees hier de algemene voorwaarden van Pawtography.